Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ambasador igara mladih

Legenda Reala u Zagrebu: ''Bio sam navijač Hrvatske i gledao prijenos s ovog trga''

Na zagrebačkom trgu bana Jelačića održana je velika svečanost uoči otvaranja nove, ukupno 23. sezone Sportskih igara mladih.

Predrag Mijatović u Zagrebu

Čak šest tisuća malih školaraca okupili su se na Trgu bana Jelačića, pjevali i plesali na navijačke pjesme i na taj način najbolje najavili, kako organizatori ističu, najveću amatersku sportsku manifestaciju – Sportske igre mladih.

Prošle godine Igre su se održavale u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a ukupno je sudjelovalo čak 170 tisuća školaraca. I ove godine, ambasadori natjecanja su, između ostalih, Luka Modrić i Predrag Mijatović.

Legenda Real Madrida uvijek se rado odazove pozivu organizatora, a bila je danas na središnjem zagrebačkom trgu.

''Kao što znate ja sam već jako dugo ambasador Sportskih igara mladih i na to sam jako ponosan. Uvijek kad mogu dođem i pomogne. Drago mi je što sam danas na ovome trgu. Kao i svi vi, ovog sam ljeta bio strastveni navijač hrvatske reprezentacije i jako mi je drago što su napravili povijesni uspjeh. Gledao sam prošlog ljeta prijenos onoga što se događalo na ovom trgu i ugodno se osjećam'', rekao je Peđa Mijatović.

Kraljevi (ne) daju kraljevstvo za strijelca: Real naciljao novu metu, Zidane oduševljen David Neres, Luka Modrić i Thibaut Courtois (Foto: AFP) David Neres i igrači Ajaxa slave pogodak protiv Reala (Foto: AFP) David Neres (Foto: AFP) +2 Edwin van der Sar, David Neres i Marc Overmars (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider