Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne predaje se

Legenda upozorila Modrićeva nasljednika: "Luka mu neće pomoći, borit će se s njim"

Real Madrid sprema zamjenu za Luku Modrića, a to bi mogao biti Jude Bellingham.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić nezaobilazna je tema španjolskih medija. Budući da je jesenas napunio 37 godina, sve se više razglaba o tome je li zaslužio novi ugovor s Real Madridom.

Mišljenja su podijeljena, jedni zagovaraju produženje suradnje na dodatnih godinu dana, a drugi tvrde da je njegovo vrijeme na Santiago Bernabeuu odavno prošlo.

Predrag Mijatović, bivši nogometaš madridskog kluba, gostovao je u programu španjolskog radija Cadena SER i pričao o potencijalnom Modrićevu nasljedniku – Judeu Bellinghamu.

Leipzig Pobjedu Leipziga zasjenila tužna vijest: Cijeli stadion ostao u tišini, svi su bili izvan sebe divider

Na spomen talentiranog nogometaša Borussije Dortmund svima ispadaju bomboni iz usta, i to s razlogom. Radi se o nogometašu pred kojim je blistava budućnost, ali Mijatović smatra da bi na Santiago Bernabeu mogao još više napredovati, i to uz Modrića:

"Igrači poput Modrića ili Kroosa mogli bi mu puno pomoći. Iako, Modrić mu ne bi želio pomoći, on bi se natjecao s njim", kazao je Mijatović, što je začudilo španjolskog novinara:

"Luka nije tipičan nogometaš koji bi bio zadovoljan da je produžio ugovor s Realom i da sjedi na klupi. Ako ostane tamo, bit će dosta problema", zaključio je Mijatović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider