Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javili iz Dinama

Poznato koliko neće biti Perića: Krznar po čudo protiv Šerifa sa samo jednim stoperom

Jedino će Kevin Theophile Catherine biti spreman za uzvrat sa Šerifom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov branič Dino Perić neće igrati uzvratnu utakmicu protiv Šerifa u doigravanju za Ligu prvaka pa će trener Damir Krznar sastav za okršaj na Maksimiru morati složiti sa samo jednim zdravim iskusnijim stoperom - KTC-om...

"Nakon odrađene dijagnostike ozljede prvotimca Dine Perića utvrđena je mišićna ozljeda. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana", izjavili su iz Dinama za gol.hr.

Dino Perić ozlijedio se u 21. minuti okršaja protiv Šerifa u Tiraspolu. Visoki Osječanin uhvatio se za zadnju ložu i morao napustiti travnjak, a kasnije se zbog toga rasplakao na klupi.

gol expired Njemu je bilo najteže: Bilo je tužno gledati Dinu Perića kako tone u vlastitim suzama na klupi divider

Dinamov branič vratio se u sastav poslije dugotrajne ozljede prošle sezone i konačno se izborio za minute u udarnoj momčadi, međutim sad će se ponovo morati malo strpiti. 

Krznar će tako ostati jedino na Kevinu Theophileu-Catherineu od iskusnijih stopera jer je Rasmus Lauritsen također ozlijeđen na duže. Jedna od opcija mogao bi biti kapetan Arijan Ademi, koji bi trebao biti spreman za uzvrat.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider