Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEOČEKIVANI POVRATAK?

Poznati talijanski "insider" otkriva: Bjelica je ozbiljan kandidat za preuzimanje talijanskog prvoligaša

Pojavile su se informacije da bi Bjelica mogao sjesti na klupu člana Seria A kojeg on svojevremeno tamo nije uspio odvesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrijeme između dvije sezone ono je kad se pojavljuje puno špekulacija i između njih je potrebno dobro filtrirati one relevantne, vrijedne spomena. No, kad neku od njih plasira Gianluca Di Marzio, možda i vodeći talijanski nogometni "insider", to itekako treba ozbiljno shvatiti.

Posljedna informacija vezana uz hrvatski nogomet koju je on otkrio donosi nam poveznicu Nenada Bjelice s klubom na čijoj je klupi trenutni trener Osijeka već sjedio. Naime, prema dostupnim informacijama, Bjelica je jedan od tri glavna kandidata za poziciju trenera Spezije.

Spezia razmatra opcije

Iako Spezia još službeno nije raskinula suradnju s Thiagom Mottom, koji je u netom završenoj sezoni uzeo 36 bodova, završivši na 16. mjestu Serie A, poznato je kako analiziraju opcije te da je moguć rasplet u kojem će ga netko zamijeniti.

Uz Bjelicu se kao glavni kandidati spominju Andrea Pirlo i Luca Gotti, koji je od 2019. do 2021. godine vodio Udinese.

Bjelica je na klupi Spezie sjedio u sezoni 2014./15., kad je zauzeo peto mjesto u Serie B te je ispao u kvalifikacijama za viši rang. Klub je tada bio u vlasništvu Gabrielea Volpija, koji je isti 2021. godine prodao Amerikancu Robertu Plateku.

Trener Osijeka više je puta proteklih tjedana potvrdio kako ga ugovor s klubom veže još jednu godinu te da ne razmišlja o drugim poslovima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider