Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODBIJENA PONUDA ZA MIEREZA

Poznat je plan Osijeka: Skinuti FIFA-inu blokadu i pojačati se u ovom prijelaznom roku!

U Osijeku se lakše diše nakon odrađenih izlaznih transfera, a moglo bi uskoro u redove momčadi doći i koje pojačanje.

Rene Poms (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Iako su Dion Drena Beljo, Ivica Ivušić i Laszlo Kleinsheisler napustili Osijek uz niže odštete od onih kojima se ranije spekuliralo, glavna je zadaća sportske politike kluba odrađena. Vraćena je financijska stabilnost i svi uvjeti za normalno poslovanje su tu.

James Corden i Todd Boehly Kako je Chelsea prevario financijski fair play?! Sumanute cifre potrošili su zbog rupe u pravilniku! divider

Da Osijek i dalje ima vrlo dobru momčad, prije svega dovoljno dobru za zadržavanje prednosti ispred momčadi trenutačno na ljestvici ispod njih, mogli smo vidjeti u pobjedi protiv Gorice, no puno odgovora dat će subotnji ogled protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Odbijena ponuda za Miereza

Njega će Osijek dočekati s istim kadrom kao i u prethodnom susretu, s obzirom na to da je, prema informacijama više medija, odbijena ponuda za Ramona Miereza u iznosu od tri milijuna eura. Njega je, uz dodatne moguće bonuse, ponudio nenavedeni član njemačke Bundeslige, no odbijanjem je potvrđeno kako je Osijek svoje potrebe namirio.

Neke kasnije susrete Bijelo-plavi bi ipak mogli dočekati pojačani. Vjeruje se da Ivica Kulešević već ima neke igrače u svojoj bilježnici, no njihov angažman zasad nije moguće odraditi jer FIFA još uvijek nije Osijeku skinula blokadu ulaznih transfera, postavljenu zbog dugova prema nekim klubovima iz kojih su dovodili igrače.

Čeka se novac iz Njemačke

Ta će blokada uskoro biti skinuta, ali to ovisi o danu kad će Augsburg uplatiti odštetu za Belju. Nijemci bi to trebali odraditi do sredine mjeseca, a onda će Osijek vjerojatno imati dovoljno vremena da odradi posao.

Lennart Czyborra Hajduk dovodi igrača kojem je zbog administrativne pogreške propao transfer u Francusku? divider

Svakako je najveći deficit na poziciji desnog bočnog, gdje su ostali samo na Šimi Gržanu, no Glas Slavonije ima informacije kako bi se moglo poraditi i na dovođenju srednjeg veznog igrača. Tu se čini da su Darko Nejašmić i Vedran Jugović teško zamjenjivi, iako klub ima na raspolaganju igrače poput Diega Barrija i Ognjena Bakića, a uskoro vjerojatno ponovno i Petra Brleka.

Bitno je dočekati novac od Nijemaca, riješiti dugove i biti spremni za poslove koje će trebati odraditi. Tražit će se svakako pravovremene reakcije jer će pojačanja na deficitarnim pozicijama itekako dobro doći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider