Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte pakao

Pakao na stadionu: Požar progutao dio tribine i klupu za pričuve, utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pod upitnikom

Plamena buktinja oštetila je glavnu tribinu stadiona na kojem bi Andora trebala ugostiti Englesku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Požar koji je izbio na Nacionalnom stadionu u Andori progutao je dio tribine i klupu za rezervne igrače pa će se morati pričekati odluka UEFA-e o odigravanju utakmice s Engleskom u kvalifikacijama za SP u subotu.

U petak poslijepodne izbio je požar pod još nerazjašnjenim okolnostima koji je potpuno uništio stadion u Andori, a na snimci objavljenoj na internetu može se vidjeti kojom brzinom se plamen širio dok su ga lokalne vatrogasne službe pokušavale zaustaviti.

Iako još nema službene potvrde, engleski reporteri tvrde kako su prije izbijanja požara vidjeli radnike kako nešto vare pokraj travnjaka. Po izbijanju požara brzo su upalili prskalice pa su vatrogasci relativno lagano ugasili požar.

Međutim, izgorjele su klupe za pričuve, novinarska loža i stadion više nije siguran za sutrašnju utakmicu. Srećom, nitko se nije ozlijedio i umjetna podloga se nije zapalila pa zato nada da će se sutra igrati još postoji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider