Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
policajci otkrili detalje

Pozadina skandala engleske zvijezde u Grčkoj: Branio sestru, prijeti mu do tri godine zatvora

Komplicira se situacija za Harryja Maguirea u Grčkoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najskuplji stoper svijeta, kako tepaju Harryju Maguireu, mogao bi imati ozbiljne probleme nakon što je prije dva dana uhićen na poznatom grčkom otoku Mikonos gdje se odmarao s obitelji i prijateljima. Podsjetimo, Maguire je uhićen nakon što se potukao s drugom skupinom turista (lažna snimka kruži nekim ovdašnjim tablodima) te zbog kasnijeg opiranja uhićenju i napada na policijske službenike.

Maguire je jučer bio na sudu, a riječi njegovog odvjetnika nisu zvučale baš najbolje. Na pitanje je li njegov klijent sad slobodan čovjek, on je odgovorio: ''Zasad je.''

Manchester United nije službeno htio komentirati ''postupak u tijeku'', ali situacija nije nimalo bezazlena. Policija je objavila svoju verziju događaja, a Maguire je na sudu izjavio kako nije kriv.

gol expired Hrvatski boksač nakon pobjede prozvao Hrgovića: Opisao njihov ''bliski susret'' u restoranu divider

''Policijska patrola je intervenirala i smirila jedan sukob građana, no tri strana državljana su ih napala vrijeđajući ih i udarajući šakama. Nakon toga su njih trojica odvedeni u policijsku stanicu gdje su se žestoko opirali, naguravali i udarali policijske službenike'', stoji u obrazloženju medijima koje završava najgorim dijelom za Maguirea i prijatelje.

''Jedan od privedenih je potom pokušao podmititi policajce pa postupak protiv njih neće biti kompliciran.''

Grčki mediji pišu kako je kazna za pokušaj podmićivanja policijskog službenika i do tri godine zatvora. Maguire se izjasnio kako nije kriv, a nije poznato je li baš on taj koji je pokušao ponuditi novac policajcima.

Grčki mediji donose i pozadinu same tučnjave. Navodno je netko iz druge grupe turista zadirkivao djevojke što je naljutilo zvijezdu engleske reprezentacije te potom viknuo nešto prema Maguireu u stilu ''Je*** United'' nakon čega je nastao sukob dvije skupine.

Spominje se i kako je lakše ozlijeđena Harryjeva sestra te kako je čak pet policajaca moralo doći da svlada Maguirea koji je potpuno izgubio kontrolu u sukobu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider