Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bivši prvoligaš

Pozadina kaosa u Splitu, isplivali novi detalji skandala: Mladić je htio namjestiti utakmicu?

Trener Splita je rekao i da je mladi nogometaš htio da njegovi suigrači namjerno izgube utakmicu i tako ''srede'' otkaz treneru.

RNK Split (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hrvatskom je odjeknuo skandal iz Dalmacije. Naime, na utakmici 7. kola 1. ŽNL Splitsko – dalmatinske, Jadran je u Tučepima svladao RNK Split 3:0.

Nakon dvoboja dogodio se pravi kaos. Došlo je do sukoba trenera Splita Mirka Milakovića i 20-godišnjeg igrača Rina Juginovića.

Nakon cijele situacije oglasio se trener Milaković za Dalmatinski portal i demantirao da je bilo tučnjave, no kaže da je istina kako je zamahnuo kopačkama prema svom igraču koji ga je prvo verbalno provocirao.

''Momak je igrao loše, napravio sam izmjenu. To je moja trenerska dužnost. Uostalom ta izmjena donijela je bolju izvedbu ekipe.

Trener optužuje Juginovića da je htio namjestiti utakmicu

Čim sam izašao iz svlačionice nakon utakmice pitao me 'zašto ste me izvadili'. Ja sam mu na to rekao kako ćemo sve riješiti na treningu u ponedjeljak. Ali, tu nije bio kraj. Nastavio je ići za mnom, govorio svašta, između ostalog je rekao 'smeće ti ćeš mene vaditi', a poludio sam kada mi je rekao 'je..m ti majku'', otkriva trener Splita.

Je li došlo do fizičkog obračuna?

'''Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna. U jednom trenutku bio sam okružen s nekoliko igrača. Oni što manje igraju su me pritisnuli, ali su došli ostali igrači i smirili situaciju. Istina je da sam ja zamahnuo prema igraču, u jednoj ruci sam imao kopačke, a u drugoj laptop i torbu. Ne opravdavam taj postupak, ali teško je na takve stvari ostati miran. Napravio sam to nesvjesno, bio sam iziritiran.''

Trener Splita je rekao i da je mladi nogometaš htio da njegovi suigrači namjerno izgube utakmicu i tako ''srede'' otkaz treneru.

'' Od ostalih igrača saznao da je u jednoj zajedničkoj grupi Juginović napisao 'ajmo namjerno izgubiti utakmicu u Tučepima da smijenimo trenera'.

RNK Split Užas u Dalmaciji: Šakama se tukli trener i igrač Splita, letjele su i kopačke po glavi!? divider

Luka Modrić Poznati medij svrstao Modrića među 50 najboljih svih vremena: Možda je zaslužio i bolji plasman divider

Toni Kroos Osvojio je srebro s Vatrenima, a sada igra potpuno drugačiji nogomet, koji je osnovao Toni Kroos divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd
KRAJ! Dinamo je osvojio samo bod kod Istre 1961 u Puli. Nažalost, čini se da je nakon utakmice izbio fizički okršaj između Bjelice i Tramezannija. Vaš komentar?

Više o utakmici > https://bit.ly/4h8Q433
GOOOL! Vraća se Dinamo pogotkom iz kaznenog udarca, ostalo je manje od deset minuta do kraja!

Pratite utakmicu > https://bit.ly/4h8Q433
GOOOOOL! Pa kakva ludnica na Aldo Drosini! Tek što su se vratili, dinamovci su primili novi pogodak

Pratite utakmicu > https://bit.ly/4h8Q433