Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi početak?

Povratak u život Nikole Kalinića: Tudor ipak nije bio do kraja zadovoljan

Nikola Kalinić zabio je dva pogotka za Hellas Veronu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski trener Igor Tudor drugi put je vodio Veronu u talijanskoj Serie A te je pritom ostvario remi u Salernu u 5. kolu Serie A.

Nakon startne pobjede protiv Rome Josea Mourinha, u drugom ogledu su Tudor i njegova Verona odigrali 2-2 kod novog prvoligaša Salernitane iako mogu žaliti i za preostala dva boda.

Verona je, naime, vodila 2-0 nakon pola sata igre i to zahvaljujući hrvatskom nogometašu Nikoli Kaliniću koji je postigao oba pogotka što su bili njegovi premijerni golovi ove sezone za Veronu.

''Jako mi je drago zbog Kalinića jer se vratio u ritam i jer se vratio pogocima'', rekao je nakon susreta Tudor talijanskim novinarima, ali je i priznao.

''Žao mi je jer smo ostali bez nove pobjede. Zaslužili smo u ovom susretu više od jednog boda. Ali, opet, sretan sam zbog reakcije mojih igrača. Ovo nije nimalo ugodno i lako gostovanje. Nije bilo ni lako odigrati ovu utakmicu samo nekoliko dana nakon teške borbe protiv Rome'', analizirao je Tudor koji je pomaknuo Veronu u samo nekoliko dana iz zone ispadanja.

Naime, Verona je u sezonu ugazila s tri poraza u nizu nakon čega je došao Tudor i ostvario pobjedu i remi.

''Postizanje pozitivnih rezultata uvijek utječe na samopouzdanje. Mi smo na dobrom putu, ali on je jako težak i dug.''

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider