Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se nakon 527 dana

Povratak hrvatskog ''krvnika'' koji je u Kovaču pronašao spasitelja: ''Nije zaboravio igrati nogomet''

Svi se jako dobro sjećamo Renata Sanchesa, igrača koji je na Europskom prvenstvu 2016. zapaprio Hrvatskoj ulaskom u drugom poluvremenu.

Renato Sanches (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Utakmicu Portugala i Hrvatske obilježit će i povratak Renata Sanchesa u reprezentaciju Fernanda Santosa.

Mladi veznjak je prije dvije godine oduševio Europu svojim nastupima na Euru i nakon toga prešao Bayern za 35 milijuna eura. Međutim, u Münchenu se nikad nije snašao te od tada traži povratak na scenu.

S obzirom da je nedavno napunio 21 godinu, još uvijek se radi o mladom igraču koji itekako može napredovati i napraviti veliku karijeru. Potencijalnog spasitelja možda je pronašao u bivšem hrvatskom izborniku Niki Kovaču.

''Poznajem ga i znam što je sposoban. Nije zaboravio igrati nogomet, ali mladim igračima se nije lako adaptirati u inozemstvu. Nije težak momak, ali potrebna mu je podrška sa svih strana. Nogometašima je potrebno samopouzdanje kao i svima nama'', izjavio je Kovač još tijekom priprema Bayerna.

Sanches ove sezone još nije upisao nastup za Bavarce. Doduše, lakše se ozlijedio, a konkurencija u Bayernu je strašna. No, nakon 527 dana vratio se u reprezentaciju. Baš protiv Hrvatske kontra koje je odigrao jednu od boljih utakmica u nacionalnoj vrsti.

Prvu utakmicu Vatrenih nakon finala Svjetskog prvenstva pratite uz izravni prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u. Utakmica je na rasporedu u 20:45, a emisija s gostima u studiju i javljanjima iz Portugala počinje od 20:15!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider