Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oršić najbolji europski strijelac

Nakon povratka u Zagreb, Petković otkrio što su mu suci rekli za gol Villarreala

Nakon poraza u četvrtfinalu Europske lige od Villarreala, trener i igrači Dinama su se osvrnuli na utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sjajne europske sezone koja je okončana ispadanjem u četvrtfinalu Europske lige od Villarreala, igrači Dinama danas su se vratili u Zagreb i stali pred novinare.

Prvi je pred novinare izašao stasiti centrafor Dinama Bruno Petković koji je jučerašnju utakmicu igrao pod blokadom. Otkrio je tako novinarima da je nakon utakmice imao miran razgovor sa sucima u njihovoj svlačionici.

"Kasno je sada plakati za prolivenim mlijekom. Mislim da je bila greška, da je bilo zaleđe pri prvom pogotku Villarreala, ali ne vjerujem u teorije zavjere. Čak sam nakon utakmice ušao u njihovu svlačionicu, mirno smo popričali. Rekli su da je to diskutabilna oduka, ali kako mi griješimo na terenu, tako griješe i oni", kazao je Petković.

Oršić postao najbolji europski strijelac Dinama u povijesti

Jedan od najboljih u redovima zagrebačke momčadi, bio je Mislav Oršić koji je postao najbolji europski strijelac Dinama u povijesti kluba s 18 golova.

"Što da vam kažem, to je nevjerojatan osjećaj. Uvijek ću istaknuti da nisam bitan ja, nego momčad. Naravno da mi je drago kada dobro igram i zabijem, ali momčad je uvijek na prvome mjestu", kratko je poručio Oršić.

gol expired Sudac koji je sudio Dinamu stvarno nema sreće: Prije ovih VAR linija vidjeli smo nešto mnogo gore divider

Za najbolji trenutak sezone, Oršić je odabrao hat-trick protiv Tottenhama. Na pitanje o sudačkim odlukama, nije želio trošiti previše riječi.

"Pokazivali su oni nama te snimke, ali je velika razlika u kojemu se trenutku povuče crta", kazao je Oršić.

"Dolazili su suci kasnije do igrača, objašnjavali im odluku..."

Posljednji je pred novinare izašao trener Damir Krznar koji se kratko osvrnuo na jučerašnju utakmicu. Čestitao je igračima, ali i sasvim iskreno priznao da je Villarreal bio bolja momčad.

"Nije funkcioniralo u prvom poluvremenu, ali našli smo energije da to ispravimo u drugom poluvremenu utakmice. Da smo iskoristili šansu Majera na startu drugog dijela, možda smo mogli zakomplicirati život Villarrealu, ali to je momčad koja je bila bolja od nas", priznao je Krznar. 

O vodećem pogotku Villarreala, vodile su se i polemike nakon utakmice.

"Suci su nakon utakmice došli u sobu gdje su dečki imali antidoping testiranja, ponijeli su snimke i dodatno pojašanjavali zašto su donijeli takvu odluku. A kada vam netko ima potrebu nešto dodatno pojašnjavati, mislim da je onda sve jasno", dodao je Krznar. 

gol expired Dinamo ima pakleni raspored: Nakon oproštaja od Europe slijedi ludih mjesec dana za Modre divider

Trener Plavih ne želi trošiti previše vremena na prošlost, već se želi pripremiti za blisku budućnost. To je susret protiv Istre 1961 te borba za prvenstvo i kup.

"Što je bilo, bilo je. Moramo se okrenuti Kupu i Istri u prvenstvu", poručio je Krznar. 

Za nadolazeću sezonu, pripreme su već u tijeku. Otkrio je novinarima kako već razmišlja o ljetnom prijelaznom roku.

"Ja sam već počeo slagati kockice za sljedeću sezonu, vidjet ćemo što će biti. Svakako se nadam da neće biti prevelike rasprodaje", zaključio je trener Dinama. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider