Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad primi, ne pušta

Je li ovo najgore povlačenje za dres u povijesti? Čovjek je baš pretjerao. Pogledajte bizarnu scenu

Povlačenje za dres popularna je metoda, a ovaj nogometaš je takav način zaustavljanja protivnika podigao na višu razinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Tko leži, ne bježi" i "lopta smije proći, ali igrač ne", stare su narodne nogometne mudrosti koje se često primjenjuju i u profesionalnom nogometu.

Taktički prekršaj dobar je primjer toga. Radi se o biranju manjeg zla - često i svjesnog dobivanja žutog kartona - kako bi se zaustavio potencijalno opasan napad protivnika.

Kada je protivnik već podosta pobjegao, popularna metoda je povlačenje za dres. Za takav pristup odlučio se i Cesar Valenzuala, veznjak čileanskog Huachipata.

gol expired Nevjerojatna scena u UFC-u: Borac namjestio slomljeni nos i nastavio borbu, poklonio mu se i protivnik divider

On je prvenstvenoj utakmici povukao dres Colo Colovog Marcosa Bolada, a u tome je bio vrlo uporan. Dok ga je protivnik vukao, Valenzuala je radio akrobateske poteze, a Boladov dres razvukao se kao žvaka.

Rezultat svega je viralni video koji je ovim ne odveć poznatim nogometašima priskrbio pet minuta internetske slave, a pogledati ga možete u nastavku. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX