Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
fešta u nedjelju

Povijesni dan: ''Naš Hajduk'' najavio veliku kupovinu dionica kluba

Udruga ''Naš Hajduk'' na press konferenciji je najavila veliku svečanost koja će se održati ove nedjelje u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ili jesmo ili nismo'' poruka je i ime projekta kojeg će u nedjelju na Pjaci predstaviti članovi Udruge ''Naš Hajduk''. Riječ je povijesnom događaju za splitski klub čijih će četvrtinu ukupnog broja dionica kupiti ova udruga koja okuplja članove Hajduka.

Pred okupljene novinare istupili su tajnik udruge Ivan Rilov, voditelj projekta stjecanja dionica Tomislav Mikulić, te član udruge Ante Krnić.

"Pozvali smo vas jer smo pred ostvarenjem jednog od ciljeva zbog kojih naša udruga postoji, a to je da vremenom postanemo vlasnici određenog dioničkog paketa HNK Hajduk Split.

''Glavna vijest je zapravo da je udruga Naš Hajduk postigla sporazum s tvrtkom Tommy o kupnji 24,53% dionica Hajduka u njihovom vlasništvu. Kako bismo pokazali koliko je to važno, i koliko je to za ideju i model Našeg Hajduka i način funkcioniranja kluba važno sazvali smo ovu presicu kako bismo najavili svečanost koja će se održati na Pjaci 16. listopada u 11 sati ujutro. ''

''Bit će jedan zanimljiv program, priliku koristimo da pozovemo sve građane grada Splita, i sve državljane naše zemlje koji to žele, da prisustvuju događaju i da se provesele jer smatramo da je ovo povijesni dan za našu udrugu, za sve navijače kluba i sam klub. Na ovaj način blindiramo, ili bar činimo veliki korak prema tome, aktualni model funkcioniranja kluba u kojem će klub i dalje funkcionirati na principu demokratskih izbora, biranjem članova NO-a od strane članova kluba. Nema povratka na staro, nema povratka kadroviranju po pogodnosti, pripadnosti a ne stručnosti i to je nešto što nas jako veseli''poručili su govornici.

Na Pjaci će u nedjelju biti predstavljena i prva akcija prikupljanja sredstava za otplatu dionica koje udruga ''Naš Hajduk'' dobiva u svoje vlasništvo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider