Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BEZ NADE U UZVRATU

VIDEO Povijesna sramota srpskog nogometa: Partizan doživio katastrofu u Danskoj

Beogradski Partizan poražen je na gostovanju kod danskog Nordsjaellanda, u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, rezultatom 5:0.

Partizan (Foto: Afp)

Jedan od najtežih poraza u povijesti srpskog klupskog nogometa, ali i FK Partizana, doživio je ovaj beogradski velikan na gostovanju u Danskoj, u play-offu Konferencijske lige.

Njihove nade u grupnu fazu ugašene su već nakon prvog susreta, budući da su doživjeli poraz od momčadi Nordsjaellanda, rezultatom 5:0.

Golčina lijevog beka otvorila golijadu

Partizan nije dobro započeo susret i to im se na kraju obilo o glavu. Naime, načeti su već u 11. minuti i to fantastičnim pogotkom Martina Fresea. Lijevi bočni danske momčadi poslao je pravu bombu iskosa s lijeve strane, na koju vratar Partizana nije stigao niti reagirati.

Taj fenomenalan pogodak možete vidjeti OVDJE.

Drugi pogodak primili su crno-bijeli u najgorem mogućem trenutku. Igrala se 43. minuta kad je pogodio Marcus Ingvartsen, a isti igrač povećao je na 3:0 u 68. minuti. Oba puta zatresao je mrežu iz kaznenog udarca.

Oliver Viladsen pogodio je u 73. minuti za 4:0, a da bi tragedija bila veća pobrinuo se Mihajlo Ilić, koji je u 88. minuti pogodio vlastitu mrežu.

Tako se nastavlja neočekivani pad Partizana, koji je doživio veliko razočaranje prošle ligaške sezone. Iako je Srbija slala dva kluba u ligu prvaka, oni nisu uspjeli biti prvi do Crvene Zvezde. 

Veliki su problemi u ovom klubu, a čini se kako se njima ne nazire kraj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider