Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I izbornik ga gura

Zvijezda ManUtd-a je Interov san: ''Ništa nije nemoguće, on je izrazio svoje planove''

Agent napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua, Federico Pastorello, tvrdi da ''ništa nije nemoguće'' na pitanje može li se Belgijac ovog ljeta pridružiti Interu.

Romelu Lukaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dvije godine nakon prelaska iz Evertona u Manchester United Romelu Lukaku ponovno je na izlaznim vratima. Budućnost 26-godišnjeg napadača zasad je predmet špekulacija, ali jasno je da ni klub ni sami igrači nisu u potpunosti zadovoljni.

Podrazumijeva se da je Lukaku zainteresiran za preseljenje u redove Antonija Contea, što je potvrdio i belgijski izbornik i bivši menadžer Evertona Roberto Martinez, koji je kazao da bi ''taj potez bio koristan za obje strane''.

Lukakuov agent zamijećen je u prostorijama Intera u utorak, gdje je razgovarao o budućnosti još jednog svojeg klijenta, Edoarda Verganija, ali nema sumnje kako je bilo govora i o potencijalnim Lukakuovim uvjetima.

gol expired Perišić blizu odlaska u Premierligu, ali neće u Manchester United divider

''Lukaku je Interov san i nije ga lako ostvariti. Međutim, za mene ništa nije nemoguće. Romelu je izrazio svoje planove i želje'', izjavio je Pastorello.

Inter još nije dao ozbiljnu ponudu za Lukakua, a izvršni direktor kluba Beppe Marotta rekao je kako je još ''rano'' za tako nešto.

Belgijac je započeo svoju karijeru u Anderlechtu prije nego što se priključio Chelseaju, koji je odbio njegov povratak na Stamford Bridge nakon angažmana u WBA-u i Evertonu, a zatim se pridružio Joseu Mourinhu u Unitedu 2017. godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider