Dvije godine nakon prelaska iz Evertona u Manchester United Romelu Lukaku ponovno je na izlaznim vratima. Budućnost 26-godišnjeg napadača zasad je predmet špekulacija, ali jasno je da ni klub ni sami igrači nisu u potpunosti zadovoljni.

Podrazumijeva se da je Lukaku zainteresiran za preseljenje u redove Antonija Contea, što je potvrdio i belgijski izbornik i bivši menadžer Evertona Roberto Martinez, koji je kazao da bi ''taj potez bio koristan za obje strane''.

Lukakuov agent zamijećen je u prostorijama Intera u utorak, gdje je razgovarao o budućnosti još jednog svojeg klijenta, Edoarda Verganija, ali nema sumnje kako je bilo govora i o potencijalnim Lukakuovim uvjetima.

''Lukaku je Interov san i nije ga lako ostvariti. Međutim, za mene ništa nije nemoguće. Romelu je izrazio svoje planove i želje'', izjavio je Pastorello.

Inter još nije dao ozbiljnu ponudu za Lukakua, a izvršni direktor kluba Beppe Marotta rekao je kako je još ''rano'' za tako nešto.

Belgijac je započeo svoju karijeru u Anderlechtu prije nego što se priključio Chelseaju, koji je odbio njegov povratak na Stamford Bridge nakon angažmana u WBA-u i Evertonu, a zatim se pridružio Joseu Mourinhu u Unitedu 2017. godine.