Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povijest se ponavlja?

Postecoglou izabran za trenera mjeseca: Kod njegovih prethodnika to nije bila dobra vijest

Ange Postecoglou izabran je za trenera mjeseca kolovoza u Premier ligi.

Ange Postecoglou (Foto: Afp)

Tottenham je sjajno krenuo u sezonu. U četiri utakmice upisali su tri pobjede i jedan remi te se sada nalaze na drugom mjestu ljestvice.

Za tako dobar početak sezone sigurno je zaslužan i novi trener Ange Postecoglou. Australac grčkog podrijetla mnoge je iznenadio svojim rezultatima, posebno s obzirom da je na ljeto izgubio najvažnijeg igrača Harryja Kanea.

Arijan Ademi i Bruno Petković Ademi objavio sjajnu vijest za navijače Dinama: "Petković je produžio ugovor" divider

Postecoglou je za svoje uspjehe proglašen i trenerom mjeseca kolovoza u Premier ligi, no to bi mogla biti loša vijest za navijače Spursa. Naime, njegova dva prethodnika koja su tu nagradu osvojila u prvom mjesecu svog mandata neslavno su završila.

Prije Australca, nagradu je osvojio Nuno Espirito Santo 2021. godine. Samo mjesec dana nakon što mu je nagrada uručena, uprava Tottenhama uručila mu je i otkaz poslije domaćeg poraza od Manchester Uniteda 3:0.

Ivan Leko Leko odradio suspenziju i vraća se na klupu Hajduka: "Možemo se praviti glupi i ludi, ali nije to slučajno" divider

Jose Mourinho druga je žrtva ranog uspjeha u sjevernom Londonu. Njemu je za nagradu trenera mjeseca bilo potrebno tri utakmice. No, kao i u slučaju Espirita Santa nagrada mu nije pomogla da duže zadrži svoj posao te je otkaz dobio pred utakmicu finala EFL kupa.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider