Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najveće pojačanje

Ademi objavio sjajnu vijest za navijače Dinama: "Petković je produžio ugovor"

Dinamovci su najavili prvi ligaški susret nakon reprezentativne pauze.

Ove subote na Maksimiru se igra utakmica 8. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Slaven Belupa, a pred novinare su izašli povratnik Arijan Ademi, Bruno Petković i trener Sergej Jakirović.

Na početku press-konferencije Ademi je podijelio sjajnu vijest za navijače Dinama:

"Petković je produžio ugovor, ostaje s nama", otkrio je Ademi, a Bruno dodao da je potpisao ugovor na dvije godine, odnosno do ljeta 2025. godine.

Ivan Leko Leko odradio suspenziju i vraća se na klupu Hajduka: "Možemo se praviti glupi i ludi, ali nije to slučajno" divider

"Opet sam tu, nisam još svjestan. Sretan sam što sam dio Dinama, kad sam odlazio bio sam siguran da ću se vratiti, ali sve se nešto ludo izdogađalo. Prva tri, četiri mjeseca bilo mi je odlično u Kini, bio sam opušteniji.

Dobar grad i život, a kad sam se vratio iz reprezentacije u peking, već je bilo li-la. Kina je ogromna, puno je karantena, putuje po četiri dana, to su minusi", kazao je Ademi pa nastavio da je postojala opcija odlaska u Trabzonspor:

Bjelica htio dovesti Ademija i Petkovića

"Pojavila se priča za Dubai, zvao me Nenad Bjelica u Trabzonspor, ali kad sam vidio koliko me ljudi i klub želi, koliko su spremni da se vratim, trener me zvao i slao poruke, osjetio sam da im trebam".

Trabzonspor je bio zainteresiran i za Petkovića:

"Postojala je ta opcija, Bjelica je bio korektan, ali u ovom trenutku mislim da sam potrebniji Dinamu i da sam donio dobru odluku", kazao je Bruno.

Ademi komentirao stanje na tablici

Povratnik u redove Dinama komentirao je stanje na tablici:

"Tablica izgleda ružno, nismo na to naviknuti. Hajduk igra jako dobro, odlična ekipa, ali mi moramo gledati sebe. Ako budemo na nivou, mislim da ćemo mi osvojiti. To je maraton koji će trajati, svaka utakmica je važna i svaka je finale, ne smijemo prosipati bodove", kazao je Ademi.

Aleksandar Trajkovski Tko je novi igrač Hajduka i može li biti pojačanje u borbi za naslov? divider

Petković je sjajno otvorio novu sezonu, no mnogi se pitaju može li zadržati takvu razinu igre u kontinuitetu:

"Plan je da rastem iz utakmice u utakmicu. Malo smo vremena dobili sad za renirnanje, mislim da ćemo biti bolji, imamo novog trenera", kazao je Petković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider