Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestao iznad La Manchea

Posljednje Saline riječi: Argentinski nogometaš osjetio je da mu se ne piše dobro

Argentinski nogometaš Emiliano Sala javio se prijateljima netom prije nego što mu se zrakoplov izgubio s radara negdje iznad La Manchea.

Emiliano Sala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nesretni argentinski nogometaš Emiliano Sala, koji je zajedno s manjim privatnim zrakoplovom i pilotom u utorak nestao negdje iznad La Manchea, nedugo prije nesreće poslao je glasovnu poruku prijateljima putem Whatsappa.

„U zrakoplovu sam koji izgleda kao da će se raspasti. Idem u Cardiff. Popodne imam trening s novom momčadi, a već sutra startamo“, kazao je Sala, koji je u subotu prešao iz Nantesa u Cardiff City za 18 milijuna eura odštete.

Argentinac se kasnije još jednom oglasio.
„Ekipa, kako ste? Je li sve OK? Ako vam se uskoro opet ne javim, ne znam hoćete li me morati tražiti. Sad je već opasno“, zavapio je 28-godišnji napadač koji je trebao postati nova zvijezda Cardiff Cityja.

Nažalost, Salino se turobno predviđanje obistinilo. Ubrzo nakon što se proširila vijest da je nestao zrakoplov u kojem su bili argentinski nogometaš i neimenovani pilot, britanske i francuske vlasti organizirale su potragu, no zasad bez uspjeha.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider