Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"težak poraz, ali..."

Porukom na Instagramu Luka Modrić otkrio svoje planove, barem za prvi dio sezone

Porukom na Instagramu Luka Modrić otkrio svoju sudbinu ovog ljeta.

Luka Modrić ulazi u igru (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Europski klupski prvak Real Madrid tužio je milanski Inter FIFA-i zbog navodnog "ilegalnog kontaktiranja Luke Modrića, bez da je prethodno tražio dopuštenje madridskog kluba". Direktno kontaktiranje igrača dozvoljeno je jedino u slučaju kada mu je ostalo manje od šest mjeseci ugovora s klubom. Modrić ima ugovor do 2021. godine.

Iz redova Intera je stigao promptni i sažeti odgovor:

"Nikada nismo direktno kontaktirali igrača".

"Rat" Real Madrida i Intera za Luku Modrića traje još dva sata (petak do 20:00), no ako je suditi prema poruci našeg reprezentativca na Instagramu, on sezonu nastavlja u Madridu.

"Težak poraz. Ali jedan poraz ne definira ovu momčad. Vrijeme je da se podignemo i nastavimo naporno raditi kao što smo to uvijek radili", napisao je Modrić uz fotografiju sebe u utakmici UEFA-inog Superkupa igranog u srijedu, u kojoj je Atletico osvojio titulu slavivši 4:2 nakon produžetaka.

Danas započinje nova sezona Primere, a Real Madrid u svoju kampanju kreće u nedjelju, gostovanjem kod Getafea. Recimo i da prijelazni rok u Španjolskoj traje do posljednjeg dana kolovoza. Za očekivati je da će predsjednik Real Madrida napraviti sve da dovede pokojeg igrača kao pojačanje, s obzirom na silne odlaske ovog ljeta. Tu u prvom redu mislimo na Cristiana Ronalda, koji je otišao u Juventus.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider