Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna situacija

VIDEO Portugalski sudac razljutio splitsku publiku: Je li Perišiću ispravno poništen pogodak?

Pogodak Ivana Perišića iz 26. minute susreta protiv Walesa portugalski sudac Pinheiro okarakterizirao je skok Livaje kao prekršaj.

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je u novi ciklus kvalifikacija za Euro, dogodine najveću europsku smotru nogometa organizira Njemačka, a prvi protivnik Vatrenih je Wales.

Andrej Kramarić VIDEO Pogledajte golove: Kramarić sjajno pogodio, Velšani zaledili Poljud u zadnjim sekundama divider

Sjajno su Vatreni ušli u susret, konstantan pritisak zadnje linije Walesa, posjed lopte, nekoliko dobrih pokušaja Modrića i Livaje, zaista nismo dopustili Velšanima da odigraju svoju poznatu tranziciju.

Pritisak Vatrenih urodio je plodom u 26. minuti susreta kada je Ivan Perišić efektivno zatresao mrežu vratara Warda, ali portugalski sudac Pinheiro skok Livaje i gostujućeg braniča okarakterizirao je kao prekršaj.

Modrićeva finta oduševila Poljud VIDEO Kapetanska minijatura: Pogledajte Modrićev potez kojim je izmamio pljesak cijelog Poljuda divider

Potrčali su naši igrači odmah prema Portugalcu, ali nije htio slušati prigovore naših reprezentativaca. Srećom, nije dugo zatrebalo Kramariću da zatrese mrežu vratara Warda, već je u 28. minuti stajalo na semaforu 1:0.

Utakmicu možete pratiti uživo na Novoj TV i na gol.hr-u.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider