Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno

Kaos u Portugalu: Domaćini porazbijali Torcidi vozila na parkingu za vrijeme utakmice

Domaćini su porazbijali Torcidina vozila s kojima su stigli iz Splita.

Torcida u Portugalu (Foto: Hajduk.hr)

Portugalci kao da ne mogu oprostiti Hajduku što je izbacio Vitoriju u trećem pretkolu Konferencijske lige.

Hajduk je ukupnim rezultatom od 3:2 prošao u playoff, a dvoboj su obilježile ružne scene od strane domaćina. Navijači i igrači Vitorije ružno su se ponašali prema Splićanima.

Prvo su navijači gađali Biuka i Atanasova, poletjeli su mobiteli i sjedalice, kasnije je nastao kao na centru terena, a nekoliko članova stučnog stožera Hajduka dobilo je upaljačima i bocama po glavama.

Torcida u Portugalu I Hajdukov stožer nastradao u napadima, a poslušajte i koju pjesmu su Portugalci puštali Torcidi divider

Torcida je zbog sigurnosti morala ostati sat vremena na stadionu nakon utakmice, a za to vrijeme porazbijana su vozila sa splitskim registracijama u blizini stadiona.

Vitoria - Hajduk Užas u Portugalu: Igrači Hajduka pogođeni mobitelom i sjedalicom, a onda žestoka tučnjava na centru divider

''Nakon što smo prvotno čuli da su navijačima Hajduka razbili automobile i kombije na parkingu, sad je to potvrđeno i fotografijama. Stakla su im porazbijali navijači, po nekima Porta, drugi kažu Vitorije, u vrijeme dok su torcidaši bili na tribinama'', prenosi Dalmatinski portal iz Portugala.

Ovo je očito još jedan propust portugalske policije koja je morala čuvati autombile Splićana.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider