Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UŽAS

I Hajdukov stožer nastradao u napadima, a poslušajte i koju pjesmu su Portugalci puštali Torcidi

Navijači Vitorije su gađali Splićane bocama, upaljačima, mobitelima...

Torcida u Portugalu (Foto: Hajduk.hr)

Nogometaši Hajduka izgubili su na gostovanju kod Vitorije 1:0, no ukupnim rezultatom 3:2 prošli su u playoff Konferencijske lige.

Hajduk sada čeka Villarreal u dvije utakmice za prolaz u grupnu fazu. Hajdu sada čeka prava uživancija protiv jakih Španjolaca, no gostovanje u Portugalu će vjerojatno zauvijek pamtiti.

gol expired Portugalski mediji tuguju: "Livaja je zapalio atmosferu, provocirao, izazivao čarke" divider

Navijači i igrači Vitorije ružno su se ponašali prema igračima Hajduka. Raznim predmetima su gađali igrače Bijelih za vrijeme i nakon utakmice, a na kraju dvoboja zaoštrilo se i na centru terena.

Tu nažalost bije bio kraj. Dalmatinski portal donosi vijest kako je u napadima Hajdukov team manager Stjepan Badrov pogođen upalječem, a voditelj kondicijske pripreme Ian Coll je dobio bocu u glavu.

Vitoria - Hajduk Užas u Portugalu: Igrači Hajduka pogođeni mobitelom i sjedalicom, a onda žestoka tučnjava na centru divider

Tortura domaćina tu nije stala, a okrenuli su se i prema Torcidi. Oko 500-tinjak pripadnika navijačke skupine Hajduka zbog sigurnosnih razloga moralo je ostati duže na stadionu.

Domaćini su sat vremena nakon utakmice puštali istu pjesmu, sve zvučnike su pogasili na stadionu, osim ona dva kod Torcide.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider