Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u napetim završnicama

Sudionici Svjetskog prvenstva poraženi u pripremnim utakmicama

U subotu je novim prijateljskim utakmicama nastavljena reprezentativna pauza.

Slavlje Čilea i tuga Švedske (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Reprezentacije Švedske i Južne Koreje, koje će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, doživjele su poraze u prijateljskim utakmicama u subotu.

Šveđani su kod kuće izgubili od Čilea s 1:2, a pobjednički gol za Južnoamerikance zabio je Marcos Bolados u zadnjoj minuti susreta. Čileanci su u 22. minuti poveli sjajnim golom Artura Vidala, a samo minutu kasnije izjednačio je Ola Toivonen.

Južna Koreja je izgubila također 1:2 na gostovanju u Belfastu kod Sjeverne Irske. Chang-Hoon Kwon je doveo goste u vodstvo u 7. minuti, ali su uporni Irci preokrenuli pogocima Min-Jae Kima (20) u vlastitu mrežu i debitanta Paula Smytha u 86. minuti.

U ostalim susretima Armenija i Estonija su u Erevanu odigrali 0:0, dok je u Tbilisiju Gruzija demolirala Litvu s 4:0 golovima Giorgia Papunashvilija (15), Giorgi Kvilitaie (23), Valeri Kazaishvilija (31) i Giorgi Chakvetadzea (40).

Rumunjska je pobijedila u gostima Izrael s 2:1. Tommer Hemed (60) je bio strijelac za Izraelce, a potom su Nicolae Stanciu (64) i Marius George Tucudean (82) donijeli pobjedu Rumunjima.

Kosovo je u Francovilleu slavilo protiv Madagaskara s 1:0 golom Edona Žegrove (47).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider