Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali priopćenje

Noćna objava Real Madrida: "Podnijeli smo prijavu državnom tužitelju"

Real Madrid poslao je prijavu zbog uvreda na račun Viniciusa u susretu protiv Osasune.

Florentino Perez (Foto: Afp)

Real Madrid prošlog je vikenda slavio u gostima kod Osasune (2:4), no nakon utakmice bili su bijesni zbog novih uvreda na račun svoga napadača Viniciusa.

Zbog toga su kasno sinoć objavili priopćenje za javnost u kojem tvrde da su podnijeli pritužbu na glavnog suca Juana Martineza Munueru zbog, kako tvrde, nesavjesnog sastavljanja sudačkog zapisnika.

"Klub je podnio pritužbu Disciplinskoj komisiji Kraljevskog španjolskog nogometnog saveza na suca utakmice Juana Martineza Munueru zbog nesavjesnog sastavljanja sudačkog zapisnika.

Službena osoba izostavila je, dobrovoljno i namjerno, uvrede i ponižavajuće skandiranje upućeno našem igraču u više navrata, unatoč tome što su mu naši igrači neprestano privlačili pozornost na uvrede dok su se događale", stoji u priopćenju madridskog kluba, koji je, između ostalog, podnio i prijavu glavnom državnom tužitelju te Državnoj komisiji za borbu protiv nasilja, ksenofobije i netolerancije u sportu.

Robert Mudražija i Marko Livaja Mudražija o sukobu s Livajom: "Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke" divider

Dominik Livaković Fenerbahče razmišlja o istupanju iz lige nakon što su huligani napali Livakovića divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider