Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJNO IGRAJU NAŠI

VIDEO Budimir zabio u porazu od Reala, Vlašić za gostujuće slavlje Torina

Jako dobro su raspoloženi hrvatski nogometaši ove subote u najjačim europskim ligama.

Ante Budimir (Foto: Afp)

Sjajan susret odigran je u španjolskoj Pamploni, gdje je u utakmici La Lige Osasuna na domaćem terenu poražena od madridskog Real Madrida rezultatom 2:4.

Vatreno je postalo u samom uvodu, budući da je Vinicius već u četvrtoj minuti doveo goste u vodstvu, a samo tri minute kasnije izjednačio je Ante Budimir.

Hajduk - Lokomotiva Igrači Hajduka i Lokomotive te poljudska publika uljepšali dan klincima uoči početka utakmice divider

Budimir nastavlja nesmiljeno trpati

Hrvatski reprezentativac sjajno je u svom stilu pogodio s druge vratnice i nastavio sezonu iz snova. Budimiru je ovo 15. ligaški gol u ovoj sezoni te sedmi u 2024. godini, a možete ga vidjeti OVDJE.

Real je u nastavku susreta ipak opravdao ulogu favorita. Carvajal je u 18. minuti ponovno doveo Kraljevski klub u vodstvo. Brahim Diaz je u 61. digao na 1:3, a Vinicius je svoj drugi pogodak postigao tri minute kasnije. Konačnih 2:4 postavio je Munoz u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Vlašić sjajno pogodio nakon lažnjaka

Lijepe vijesti dolaze i iz Italije, gdje je Nikola Vlašić pomogao svom Torinu da dođe do pobjede na gostovanju kod Udinesea.

Marko Livaja, Josip Brekalo i Kristijan Jakić VIDEO Zaboravljeni brončani iz Katra postigao dva gola u Bundesligi i vjerojatno Niki Kovaču spremio otkaz divider

Momčad Ivana Jurića povela je u desetoj minuti pogotkom Duvana Zapata, a isti igrač asistirao je Vlašiću u 53. minuti.

Hrvatski reprezentativac ušao je u kazneni prostor s desne strane, lažnjakom slomio protivničkog igrača te lijevom nogom krasno pogodio dalji kut gol.

Sjajne vijesti pred okupljenje reprezentacije.

Gol Vlašića pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider