Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomozimo im!

Strašna tragedija pogodila obitelj iz Slavonije: Otac preminuo četiri mjeseca nakon što je poginuo sin

Obitelj Zovko iz Cerića pokraj Vinkovaca proživljava užasne mjesece.

Lampion (Foto: Jure Mišković/Cropix)

Velika tragedija pogodila je obitelj Zovko iz Cerića pokraj Vinkovaca. Četiri mjeseca nakon što je njihov sin, 20-godišnji Marko, tragično preminuo, napustio ih je i otac Ivan koji je iznenada preminuo ove nedjelje.

Iza njih su ostale supruga odnosno majka Veronika i mlađe kćerke Marija i Marta kojima u ovim teškim trenucima treba pomoć.

Stoga su se u akciju prikupljanja novčanih sredstava uključili navijači Hajduka koji pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe.

Marko Zovko je bio pripadnik slavonske Torcide i nedaleko obiteljske kuće je poginuo u lipnju ove godine nakon što je na njega, koji se vozio električnim romobilom, naletio automobil.  Torcida mu je nedavno podignula poruku na sjevernoj tribini Poljuda, a sad su se oglasili na svom Facebooku:

"Neke nas životne priče i tragedije ostavljaju bez teksta i s golemom tugom, a jedna od njih je zasigurno tužna priča obitelji Zovko iz sela Cerić pokraj Vinkovaca.

Prije četiri mjeseca tragično je preminuo najstariji sin, 20-godišnjak, Marko, a prošloga tjedna iznenada je umro njegov otac.

Nezamisliva tragedija koja nam nalaže da, uz izraze sućuti i podršku obitelji, učinimo i konkretne korake kako bi im ove bolne i teške dane učinili lakšima onoliko koliko možemo.

Pokrećemo stoga akciju prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Zovko i pozivamo vas sve da se u okviru svojih mogućnosti odazovete i sudjelujete.

Podaci za uplatu:Veronika Zovko

IBAN: HR8525000093208437460 (Addiko banka)", objavila je Torcida.

Akciju je podržao i humanitarni klub navijača Hajduka Bilo srce koji je pomogao mnogim obiteljima s područja Siska, Petrinje i okolice nakon što je taj kraj pogodio veliki potres. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX