Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrice uoči Jadranskog derbija

Pomoćni trener Rijeke došao špijunirati Hajduk, Splićani ga otjerali, ali on nije odustao

Nakon boravka u srcu Slavonije - Đakovu, Splićani se nisu vraćali kući nego su produžili u još jedan kraj gdje imaju veliki broj navijača - na Kvarner.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove srijede s početkom u 18:05 u zaostaloj utakmici petog kola HNL-a na Rujevici će sastati Rijeka i Hajduk.

Za razliku od uobičajenih situacija kad bi putovali dan uoči utakmice, Splićani su sada već nekoliko dana na Kvarneru. Po završetku subotnjeg dvoboja s Osijekom nisu se vraćali u Split nego su iz Đakova, gdje su bili smješteni, produžili u Opatiju gdje čekaju Jadranski derbi.

Igrači Paola Tramezzanija od nedjelje treniraju na terenu nogometnog kluba Halubjan iz Viškova, a u ponedjeljak su na treningu opazili - špijuna.

Pomoćni trener Rijeke Vjekoslav Miletić došao je na trening vidjeti što to Talijan na klupi Hajduka sprema za sutrašnji dvoboj. Stao je Miletić iza ograde, a to se Tramezzaniju nije svidjelo te ga je udaljio.

Međutim, Miletić nije odustajao, otišao je na obližnje brzo i dalekozorom promatrao što se događa na travnjaku i kakvu postavu Tramezzani sprema. Nema što, očito se jako dobro pripremio, ne žele Riječani ništa prepustiti slučaju...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider