Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet pred praznim poljudom

Trener Hajduka otkrio kad se vraća Livaja i poručio: ''Rudeš može biti opasan''

Pomoćni trener Hajduka Goran Milović prokomentirao je nadolazeću utakmicu s Rudešom.

Marko Livaja (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka vratili su se na pobjedničke staze u Koprivnici gdje su minimalno slavili protiv domaćeg Slaven Belupa.

Iako je Hajduk ispao iz utrke za titulu, Bijeli se već polako okreću nadolazećoj sezoni i slaganju novog kadra. Ipak, treba sezonu privesti kraju s pozitivnom notom, a Majstori s mora imaju priliku protiv Rudeša na praznom Poljudu prikazati što rade pod trenerskom palicom Jure Ivankovića.

Pomoćni trener Hajduka Goran Milović prokomentirao je nadolazeću utakmicu s Rudešom.

Pogled na Poljud Kandidat za trenera Hajduka ipak ne dolazi u Split: Odlučio je ostati u sadašnjem klubu divider

''Možemo očekivati Hajduk koji će napasti od prve minute, kao što smo napravili u Koprivnici. Želimo pokušati što prije postići pogodak i odvesti utakmicu u našem smjeru. Tako se i pripremamo. Sigurno će biti teško. Ovo su one utakmice u kojima su tri boda unaprijed upisana. Takvih utakmica nema, protiv nikoga se ne smije ući lagano'', rekao je o Zagrepčanima.

Nema žurbe s Livajom

Kakav je zdravstveni bilten?

''Malo se poboljšava. Danas bi se treningu trebao priključiti Marko Livaja. Polako ćemo ga vraćati u trenažni proces, ne želimo ništa riskirati. Nadam se da će do utakmice zdravstveni bilten biti još bolji'', najavio je povratak miljenika navijača.

Što očekivati od Rudeša koji se već davno oprostio od prvoligaškog statusa?

Jurgen Klopp Pronašli nasljednika Kloppu? Liverpool u pregovorima s trenerom Dalićevog prvotimca divider

''Matematički su ispali iz HNL-a. Sigurno će puno igrača biti slobodno na ljeto te imaju individualan motiv da se pokažu protiv Hajduka i da pokušaju naći novi angažman. Hajduk je svakome motiv, bez obzira ima li utakmica rezultatski imperativ. Nažalost, opet nema publike. Morat ćemo se dodatno motivirati da utakmicu stavimo pod našu kontrolu i da ne dozvolimo iznenađenja'', zaključio je Milović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider