Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica nema kraja

Već su potpisali razvod, a onda se dogodio preokret: Wanda otkrila što je presudilo "Nemam ništa ako nisam s Icardijem"

Mauro Icardi i Wanda Nara već tjednima zabavljaju javnost sa svojom aferom.

Preljubnička afera koja već danima zabavlja nogometnu, ali i svjetsku javnost iznenada je dobila još jedan nastavak.

Oglasila se tako večeras Wanda Nara na svom Instagramu profilu i otkrila još nekoliko detalja o raspadu braku s napadačem PSG-a Maurom Icardijem.

Objavila je tako fotografiju s Icardijem uz dugačku poruku o njihovom pomirenju.

"Fotografije koje sam postavljala posljednjih mjeseci pokazuju koliko smo bili sretni. Jako me povrijedilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako nastaviti. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliku bol, onda to trebamo učiniti", napisala je pa nastavila.

"Otišli smo do odvjetnika. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uvjete i potpisali smo razvod. Sutra mi je napisao pismo kakvo mi nitko nikada nije napisao: 'Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo.' I tu sam nešto shvatila. I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao obitelj. Volim te, Mauro Icardi", napisala je Nara.

Podsjetimo, afera je izbila nakon što je Nara posumnjala u Icardijev preljub s argentinskom glumicom Chinom Suarez. Zaplet je tim veći što je Nara ujedno i Icardijeva agentica, što znači da ima i poslovni interes u cijeloj priči.

Postavio tri uvjeta Wandi

Argentinska novinarka Yanina Latorre otkriva Jutarnjim anđelima na Channelu 13 da je Icardi postavio niz uvjeta supruzi ako želi da on nastavi karijeru u PSG-u.

Icardi je postavio tri uvjeta Nari ako želi da se on vrati u PSG: da zatvori njihov račun na Instagramu, da se usredotoči na posao agentice i napusti influencerski angažman te - najbizarnije od svega – da neće sama putovati privatnim zrakoplovom.

"Zauzvrat je on obećao da će biti dobar i vječnu vjernost", dirljivo je saopćila argentinska novinarka, koja tvrdi da je Narina sestra Zaira Nara poludjela nakon što je doznala što Icardi zahtijeva od fatalne Wande, za koju će neki reći da ju je sustigla karma.

Prevarila Maxija Lopeza s Icardijem

Podsjećamo, Wanda i Mauro započeli su svoju vezu tijekom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji skupa s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Tijekom tog boravka u istom klubu Icardi, koji je bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo je Maxiju suprugu s kojom ima tri sina.

Međutim, ta nemušta crtica iz njezine burne biografije nije zasmetala očito skleroznoj Wandi da zaspe drvljem i kamenjem Chinu Suarez. Proglasila je argentinsku glumicu bludnicom.

China Suarez joj je u međuvremenu uzvratila:

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni", rekla je glumica koja je potvrdila glasine o aferi, ali isto tako odbacila krivnju za probleme u Icardovoj obitelji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider