Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio tek dvojku

Poljaci se obrušili na hrvatskog reprezentativca nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Juranoviću, zašto?"

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Dinamo je upisao minimalnu pobjedu protiv Legije u Varšavi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je pobijedio Legiju s 1:0 u Varšavi.

Jedini pogodak na utakmici postigao je mladi Bartol Franjić u 20. minuti susreta nakon fantastične akcije u kojoj su sudjelovali Luka Ivanušec i Lovro Majer.

Nakon utakmice poljski mediji nisu bili posve zadovoljni igrom svoje momčadi, a posebno kritičan bio je sportski portal Sport koji je kao glavnog krivca za ispadanje iz Lige prvaka označio hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića.

U članku su napisali da je Dinamo okončao snove poljske momčadi o Ligi prvaka, dok su u naslov kratko dodali: "Juranoviću, zašto?".

gol expired Poljska policija prije Varšave zaustavila tri autobusa s Bad Blue Boysima i spriječila obračun s Legijinim huliganima! divider

Upravo je Juranović loše reagirao kod pogotka zagrebačke momčadi, nije do kraja ispratio Bartola Franjića koji je iskoristio sjajnu asistenciju i pospremio loptu u suparničku mrežu za, pokazat će se kasnije, jedini pogodak na susretu i prolaz u play-off Lige prvaka.

Za svoju predstavu, hrvatski reprezentativni desni bek zaradio je tek dvojku od spomenutog portala.

gol expired Iznenađenje u Moldaviji: Ništa od sudara s Dinamom, Zvezda ispala iz Lige prvaka! divider

Za kraj, dodajmo da će Dinamo u četvrtom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Sheriffa iz Tiraspola. Prvak Moldavije je istim rezultatom, s 2:1, izbacio Crvenu Zvezde iz utrke za grupnu fazu Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider