Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legija skriva ime zaraženog

Poljaci: Josip Juranović zaražen koronavirusom

Poljski medij tvrdi da bivši kapetan Hajduka ima koronavirus. Juranović je trenirao i debitirao za Legiju iz Varšave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako tvrdi poljski portal Sport.pl, bivši kapetan Hajduka Josip Juranović ima koronavirus. Hajduk je nedavno prodao Juranovića za 400 tisuća eura u Legiju iz Varšave, a nekadašnji hrvatski reprezentativac prvi trening s momčadi odradio je 7. kolovoza.

Poljski prvoligaš u ponedjeljak je obavijestio javnost da je jedan njihov igrač zaražen, no identitet igrača još nije otkriven, a spomenuti poljski medij doznaje da je riječ o Juranoviću.

Utakmica pretkola Lige prvaka neće se odgoditi

Legija je također objavila da su ostali igrači i članovi stručnog stožera zdravi i negativni na dosadašnje provedene testove.

  gol expired Juniori Dinama danas love polufinale Lige prvaka: Mamić pustio četiri igrača prve momčadi divider

Klub iz glavnog poljskog grada danas kreće u europske izazove protiv prvaka Sjeverne Irske Linfielda. Utakmica neće biti otkazana iako je Juranović trenirao sa suigračima i debitirao u utakmici protiv Belchatowa te postoji mogućnost zaraze i ostalih igrača.

Juranović je za Hajduk upisao 165 nastupa, a za Hrvatsku je igrao u dvije utakmice. Zlatko Dalić ga nije uvrstio na posljednji popis za Portugal i Francusku, na njegovoj poziciji hrvatski izbornik ima Šimu Vrsaljka i Tina Jedvaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider