Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netko ih je prijavio

Policija upala na zabranjeni trening hrvatskog trećeligaša. Bjelovarčanima prijeti visoka kazna

Policija je poslala i priopćenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bjelovarska policija upala na trening Mladosti iz Ždralova, hrvatskog nogometnog trećeligaša. Nogometaši Mladosti imali su kondicijski trening, a policija im je napisala kaznu zbog nepoštivanja Odluke Stožera civilne zaštite RH.

Što se nogometa tiče u Hrvatskoj su dozvoljeni treninzi samo prvoligaša i drugoligaša, a trećeligaši imaju zabranu. Toj odluci protivili su se igrači i stručni stožer Mladosti i sada ih očekuje kazna do 50 tisuća kuna, što je u okvirima bilo kojeg hrvatskog trećeligaša jako visoka kazna.

gol expired Neprepoznatljivi Conor McGregor: Iznenadio mnoge svojim izdanjem na sučeljavanju s Poirierom divider

''Tom prilikom utvrđeno je da treningom krše Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 tako da protiv pravne osobe nogometnog kluba slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Svi zatečeni su se nakon obavljenog nadzora udaljili. Zbog nepoštivanja Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, protiv pravne osobe fitness centra slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti'', rekli su iz policija, a izjavu prenosi Bjelovar.live.

Mladost iz Ždralova nalazi se u 3. HNL, a želja im je ući u 2. HNL iduće sezone. Mladost se nakon 13 kola nalazi na prvom mjestu ljestvice ispred Radnika iz Križevaca i Poleta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider