Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbog pirotehnike

Policija počela privoditi Torcidu nakon slavlja s juniorima Hajduka

Takva proslava naslova prvaka nije se svidjela policiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juniori Hajduka su prije dva dana odigrali zadnje kolo sezone u juniorskoj HNL. Na pomoćnom travnjaku Poljuda pobijedili su Dugopolje 3:0 i nakon utakmice proslavili naslov prvaka Hrvatske.

Na polovici utakmice mladići su dobili i Torcidinu podršku.

Hajdukovi navijači smjestili su se na tribinu i navijali za juniore. Nakon utakmice krenule je veliko slavlje, a upaljeno je nekoliko baklji.

gol expired Nantes korak bliže ostanku u prvoligaškom društvu divider

Takva proslava nije se svidjela policiji, a kako doznaje Dalmatinski portal počelo je privođenje navijača po Splitu.

Policija je Dalmatinskom portalu potvrdila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog sumnje u paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, što je kažnjivo Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

gol expired Najvažnije vijesti dana s priprema Vatrenih: Jedan je široko raširio osmijeh Daliću, a drugi ga je zabrinuo divider

''Protiv organizatora i odgovorne osobe dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 5 st.1 Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a nad voditelja javnog okupljanja dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 21 st.2 Zakona o javnom okupljanju. Na okolnosti ovog događaja se nastavlja kriminalističko istraživanje'', poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider