Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pričali o detaljima

VIDEO Policija govorila o detaljima propucavanja, javio nam se i Jose Boto, evo što je rekao

Policija je u Osijeku održala press konferenciju na kojem je komentirala događaj.

Osijek je iznenadio incident gdje je propucan automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto.

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

Policija je u Osijeku održala press konferenciju na kojem je komentirala događaj.

''Jutros prije devet sati dobili smo dojavu iz kluba da je došlo do oštećenja vozila koje koriste njegovi djelatnici. Najvjerojatnije zbog propucavanja. Izlaskom na mjesto događaja i očevidom utvrdili smo da je došlo do oštećenja od nekoliko hitaca. U ovim trenucima nastavljamo s istraživanjem i zasada je počinitelj nepoznat. Ne dovodimo nikoga u vezu. Mogu zamoliti i građane ako imaju informaciju vezanu uz događaj da se jave s punim povjerenjem na 192 ili osobnim dolaskom. Kamere? Jedan segment posla i obavili smo puno razgovora i još ćemo ih obaviti'', rekli su iz policije.

Jeste imali ikakvih loših odnosa s nekim otkako ste došli u Hrvatsku?

''Ne, ne... ništa. Sve se odnosi na stvar o kojoj sam već razgovarao s policijom. Moja jedina briga sada, da budem iskren, je da ovo ne stvori lošu sliku o klubu i zemlji, a to nije stvarnost zemlje, a posebno grada koji je vrlo lijep i siguran. Tijekom ovih šest mjeseci nisam imao nikakvih problema.

Trenutno ste odsutni. Nalazite se u Portugalu. Kada se planirate vratiti u Hrvatsku?

''Mislim da ću se vratiti u Hrvatsku sljedeći tjedan.''

Navijači Osijeka danas će imati kratko okupljanje kako bi vam iskazali podršku. Jeste li čuli tu vijest i kako se zbog toga osjećate?

''Da, moje srce je ispunjeno podrškom, od navijača, kluba, saveza, gradonačelnika, svih... i iskreno, ne želim puno govoriti o tome jer ne želim da taj incident naškodi lijepoj zemlji i lijepom gradu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider