Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zalet i stav su za peticu

Pokušao kopirati Cristiana Ronalda, a sada je hit na internetu!

Komičan pokušaj kopiranja Cristiana Ronalda i njegovog načina izvođenja slobodnog udarca viđen je na U17 CONCACAF prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog je mjeseca u Panami okončano peto izdanje CONCACAF U17 prvenstva, koje je dalo četiri reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Indiji kasnije ove godine. Prvak je postao Meksiko, koji je u finalu slavio protiv SAD-a, a na Svjetsko prvenstvo kvalificirali su se još Honduras i Kostarika.

Jedan od detalja koji je obilježio natjecanje bio je katastrofalni promašaj kubanskog reprezentativca Karela Espina. On je u susretu grupne faze natjecanja protiv SAD-a pokušao kopirati Cristiana Ronalda, odnosno njegov način izvođenja slobodnog udarca.

Lopta je bila na otprilike 35 metara od gola, Espino je uzeo zalet u stilu Ronalda, zauzeo rašireni stav nogu, duboko udahnuo pa izdahnuo... Sve je odradio kako treba. Sve do trenutka kada je opalio loptu i poslao je izvan stadiona!

Video njegovog katastrofalnog promašaja vrlo je brzo postao viralan, te je nasmijao mnoge. Espino će morati još jako puno vježbati Ronaldov način izvođenja udarca, no barem su mu zalet, stav i uzdah za čistu peticu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider