Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
repovi polufinala

Bayernov trener u potpunom šoku: "Ovo je očito kršenje pravila!"

Bayern je teško oštećen protiv Real Madrida.

Thomas Tuchel (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida u uzbudljivoj su završnici slavili 2:1 protiv Bayern Munchena i plasirali se u svoje novo finale Lige prvaka, ali glavna tema svih "kafanskih“ rasprava poslije utakmice jest poništen gol Matthijsa de Ligta duboko u sudačkoj nadoknadi.

Sudac utakmice Szymon Marciniak označio je zaleđe prije nego što je lopta ušla u gol poslije šuta De Ligta i zato nije mogao koristiti VAR, a to je dan kasnije potpuno izbacilo iz takta navijače bavarskog giganta.

Luka Modrić VIDEO Svijet smatra da je 38-godišnji Modrić ovim potezom preokrenuo polufinale Lige prvaka divider

Glavni odgovorni bio je pomoćnik Listkiewicz, koji je podigao zastavicu uoči kraja akcije, a to je potpuno detoniralo živce Bayernova trenera.

"Ovo je katastrofa, apsolutna katastrofa. Pri drugom golu Reala je pustio nastavak akcije, ali kod našeg nije. Prvu pogrešku napravio je linijski, a drugu glavni sudac. To je očito kršenje pravila", rekao je Tuchel.

De Ligt i sudac Marciniak De Ligt otkrio šokantnu činjenicu, evo što mu je rekao sudac nakon utakmice divider

"Mislim da je ovo što se dogodilo protiv svih pravila modernog nogometa. Pomoćnik je taj koji je prvi pogriješio jer je odmah podignuo zastavicu u situaciji u kojoj nije mogao biti siguran da je to ispravno. Morate imati muda, hrabrost, da podignete zastavicu u takvoj situaciji, a nakon svega je i glavni sudac zaustavio igru nakon što je shvatio da smo uspješno završili akciju. Čisto sumnjam da bi ovo dosudio da je obrnuta situacija bila u pitanju.“

Je li Bayern oštećen protiv Reala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider