Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brzo je izbrisana

Pojavila se starija snimka tajnog razgovora igrača Dinama i BBB-a o Mamiću

Na YouTubeu se pojavila snimka dužeg razgovora nekolicine pripadnika BBB-a i trojice igrača Dinama od prije sedam godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer se na Youtubeu pojavila snimka koja datira od prije sedam godina na kojoj je snimljen 56-minutni razgovor nogometaša Dinama i nekolicine pripadnika skupine Bad Blue Boys. Kako prenosi Dalmatinski portal, snimka se nije dugo zadržala na YouTubeu te je ubrzo maknuta. No novinari tog portala napravili su transkript dijelova tog razgovora i priložili screenshot snimke.

Na tom sastanku bila su trojica igrača čija imena navodi isti izvor.

BBB: Mi ovo ne radimo iz osobnih interesa. Nitko od nas nema tendencije ući u klub. Podsjetimo na situaciju kada je Zdravko Mamić stao ispred igrača. Nije on zabio tri komada u Ajax Areni, nego igrači. Oni su svi spustili glavu jer su morali. Mamić je strgo Dinamovu majicu i izašao vani. On želi da ga se slavi, a to ne ide.

BBB: Čovjek je bolesni egotriper. Igra se utakmica u Splitu, tko je glavni akter? Mamić? On plaća premije vama, on dovodi: 'Ja odlučujem, ja sam isplatio...' A nitko nije iznad kluba. Ima li u tom klubu iti jedan trener, igrač?

Cijeli transkript može se pronaći na Dalmatinskom portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider