Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SERIJSKI DOSADNJAKOVIĆ

Pojavila se stara fotografija ''najomraženijeg čovjeka SP-a'': Messi nije njegova prva žrtva

Danas ga prezire čitav nogometni svijet, a vidjet ćemo hoće li mu zvijezde okrenuti leđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna je osoba posebno iritirala nogometne navijače nakon završetka Svjetskog prvenstva. To čak nije bio ni čelnik FIFA-e ni netko od katastrofalnih sudaca, obično legitimnih meta navijača. Ovaj put to je bio čovjek po imenu Nusret Gökçe, nekima poznat i kao Salt Bae.

Radi se o ugostitelju i poznatom chefu iz Turske, inače prijatelju, ili što već, mnogih poznatih nogometaša. Proslavio se tamo prije pet godina zbog svojeg načina prezentiranja odrezaka, a obožavao je kod njega jesti i pokojni Diego Maradona.

Sablaznio nogometni svijet i FIFA-u

Salt Bae je upao na teren nakon finala SP-a te se fotografirao s igračima Argentine, a FIFA je na kraju pokrenula istragu zbog neovlaštenog ulaska na teren. Turčin kurdskog porijekla iskoristio je svoja poznanstva za samopromociju, ali je time naljutio nogometni svijet.

Messi mu je bježao, ali je dosadni kuhar ipak uspio dobiti fotografiju s najboljim igračem SP-a. Di Mariji je čak uzeo pehar te ga ljubio i kucnuo ga prstenom. Sve je to inače zabranjeno raditi svima osim osvajačima naslova te šefovima država.

Iskopali su na Twitteru i neke stare grijehe Salt Baea. Messi i društvo nisu njegove prve žrtve, a jedna od prvih većih bio je i Mohamed Salah. Jadni Mo nakon onog izbacivanja iz finala Lige prvaka protiv Reala morao je odraditi fotografiju s Gökçeom.

Kao da mu tada Sergio Ramos već nije dovoljno naudio, naganjao ga je i iritantni Salt Bae.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider