Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobra večer za Hrvate

Pogodak Perišića dovoljan samo za bod: Povećali prednost na deset bodova od gradskog rivala

U 32. kolu Serie A Perišić je zabio gol za remi Intera, a svi ostali Hrvati su upisali dobre nastupe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac za Inter iz Milana koji je u susretu 32. kola talijanskog prvenstva igrao 1:1 na gostovanju kod Spezije

Domaćini su poveli preko Fariasa u 12. minuti koji je udarcem s ruba kaznenog prostora iznenadio Handanoviča, a Perišić je poravnao u 39. minuti kada je uspio ugurati loptu u mrežu pored vratara i braniča Spezije.

Bio je to treći ovosezonski ligaški pogodak Perišića koji je igrao do 73. minute, dok je Marcelo Brozović igrao čitav susret za "crno-plave".

Mandžukić nastupio u porazu 

Usprkos ovom bodu Inter je povećao svoju prednost na vrhu ljestvice na 10 bodova ispred drugoplasiranog gradskog rivala Milana koji je ranije u srijedu izgubio na svom San Siru sa 1:2. Inter sada ima 76, a Milan 66 bodova.

gol expired Remi u žestokom derbiju kola, još je sve otvoreno: Dinamo poveo, Osijek došao do boda divider

Milan je poveo u 30. minuti lijepim pogotkom Calhanoglua, no u nastavku je mladi Raspadori s dvije odlične reakcije u suparničkom kaznenom prostoru, 76. i 83. minuti kreirao preokret. Ante Rebić je igrao za Milan do 74. minute kada ga je zamijenio Mario Mandžukić.

Badelj i Pjaca upisali nastup za Genou

Još uvijek aktualni prvak Juventus uspio je preokretom sa 3:1 na svom terenu nadigrati Parmu.

Gosti su poveli kada je Brugman u 25. minuti iz slobodnog udarca svladao Buffona, no Alex Sandro je uspio kreirati preokret golovima na kraju prvog i početkom drugog poluvremena, odnosno u 43. i 47. minuti. Pobjedu Juventusa potvrdio je De Ligt glavom nakon kornera u 68. minuti.

gol expired Kramarić s dva gola kreirao veliki preokret Hoffenheima, Brekalo asistirao divider

Milan Badelj odigrao je čitav susret, dok je Marko Pjaca ušao u 71. minuti za Genou u 2:2 domaćem remiju s Beneventom.

Sva četiri pogotka pala su u prvih 20 minuta, Benevento je dva puta vodio preko Viole i Lapadule, no oba je puta izjednačavao Pandev.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider