Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
okrenuli veliki zaostatak

Kramarić s dva gola kreirao veliki preokret Hoffenheima, Brekalo asistirao

Iza nas je sjajna večer Hrvata u Bundesligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić bio je dvostruki strijelac za Hoffenheim u 3:2 (0-2) domaćoj pobjedi protiv Borussije iz Moenchengladbacha u susretu 30. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Gosti iz Moenchengladbacha nakon prvih 45 minuta su vodili sa 2:0 golovima Pleae (25) i Lazara (45+1), no već početkom nastavka Kramarić (48) je svojim prvim pogotkom, odličnim udarcem s lijeve strane koji se odbio od vratnice prepolovio zaostatka.

Potom je Bebou (60) poravnao na 2:2, da bi Kramarić (65) kompletirao preokret ufarcem sa 13 metara nakon ubačaja Kaderabeka.

Nenad Bjelica - 1 Bjelica čeka kiks Dinama, Krznar tvrdi da se to neće dogoditi divider

Bili su to 15. i 16. Kramarićevi pogoci za Hoffenheim u Bundesligi ove sezone, a naš je napadač odigrao čitav susret za momčad koja je sada 11. na ljestvici sa 35 bodova, osam manje od sedme Borussije.

Josip Brekalo igrao je do 76. minute za Wolfsburg u 3:1 (2:0) pobjedi na gostovanju kod Stutgarta te je bio dvostruki asistent. Njegov ubačaj u 29. minuti Weghorst je pretvorio u pogodak za 2:0, da bi u 65. minuti Brekalo povratnom loptom poslužio Gerhardta za 3:0. Prvi gol za Wolfsburg postigao je Schlager (13), a poraz Stuttgarta ublažio je Castro (90+2).

Treći Wolfsburg sada ima 57 bodova, četiri manje od drugog RB Leipziga, a 14 manje od vodećeg Bayerna, dok je Stuttgart 10. sa 39 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider