Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajno

Pogledajte spektakularne Menalove škarice za Rijeku: Nakon ovoga je ušao u povijest

Majstorski potez igrača Dinama na posudbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je jučer sa 6:0 pobijedila NK Dilj i plasirala se u osminu finala Kupa. Riječani su opravdali ulogu favorita i lagano slavili protiv slabašnog protivnika.

Igrač utakmice bio je novi igrač Rijeke, a riječ je o Luki Menalu, koji je stigao na posudbu iz Dinama. Menalo je zabio dva gola, a prvi je bio spektakularan. Riječki napadač sjajno si je podigao loptu i zabio škaricama, a Rijeka se golom pohvalila na Facebooku.

Menalo se upisao u povijest hrvatskog nogometa jer je zabio za Dinamo i Rijeku u istom kolu Kupa, a to još nikome nije uspjelo.

Luka Menalo igrao je za Dinamo 26. rujna protiv Ferdinandivca i zabio dva gola u pobjedi 1:7, a u debiju za Rijeku je također bio sjajan.

Menalov gol pogledajte OVDJE.

Dinamo je kupio Menala prije dvije godine za 400 tisuća eura iz Širokog Brijega. Još nije dobio pravu priliku na Maksimiru. Bio je na posudbama u Slaven Belupu i slovenskoj Olimpiji, gdje je također pokazao da je kvalitetan napadač. Prošle sezone zabio je osam golova za Olimpiju, a pozvan je i u reprezentaciju BiH za dodatne kvalifikacije koje vode na Europsko prvenstvo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider