Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Navijači Barce vrijeđali Griezmanna na dolasku u trening centar: "Messi odlazi zbog tebe!"

Navijači Barcelone traže krivca za Messijev odlazak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlazak Lionela Messija iz Barcelone, izgleda, teško pada navijačima katalonskog ponosa, a njihov bijes na svojoj koži osjetio je francuski reprezentativac Antoine Griezmann po dolasku na trening u petak ujutro. Navijači su ga izvrijeđali, a jedan od njih je povikao "ti si kriv“, što Messi neće potpisati novi ugovor.

Snimku pogledajte OVDJE.

Jedan od najbolji igrača svih vremena u četvrtak je potvrdio kako se rastaje s Barcom jer ipak neće produljiti ugovor. Problem su navodno bile restrikcije La Lige, a danas prijepodne o svemu se očitovao klupski predsjednik Laporta, međutim navijačima objašnjenja nisu dovoljna.

gol expired Predsjednik Barcelone sve otkrio: "Messi je htio ostati, ali to bi uništilo klub" divider

Barcina teška financijska situacija bila je razlog konačnog razlaza, a Griezmann je bio jedan od igrača kojeg je uprava htjela žrtvovati početkom ljeta kako bi skupila za Messijev ugovor.

Činilo se kako će se vratiti u Atletico Madrid, međutim sve je izglednije kako će teško pronaći kupca za njega i Griezmann je to platio uvredama navijača na svoj račun. Kako je automobilom ulazio u Barcin trening centar navijači su ga izviždali, a jedan od njih je povikao:

"Messi odlazi zbog tebe!"

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider