Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genijalac

Pogledajte kako je Messi uništavao suigrače na treningu: Toliko zvijezda u momčadi, ali kraj njega izgledaju smiješno

Tek se vraća u natjecateljsku formu, ali njegovim suigračima već poslije prvih treninga jasno je o kakvom je igraču riječ.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čudesni Lionel Messi potpisao je prije nekoliko dana za PSG u blokbaster transferu koji je zatresao temelje modernog nogometa, odnosi snaga bitno su se izmijenili i otišli prema Parizu u kojem se stvorila jedna od najmoćnijih nogometnih družina ikad.

Mnogi su se pitali kako će se Leo uklopiti u novu sredinu, prvu i jedinu u kojoj je igrao uz Barcelonu, odnosno hoće li i u Gradu svjetlosti biti tako dominantan kao i u katalonskoj prijestolnici i odgovor je – hoće.

gol expired Suze od milijun dolara: Maramica kojom je Messi brisao lice prodaje se na aukciji, možete se uključiti divider

PSG je objavio snimku s treninga na kojem su Messi i sve PSG-ove zvijezde, međutim unatoč tome što je riječ o ponajboljoj svjetskoj momčadi, svi drugi kraj njega izgledaju kao djeca.

To je zasad jedini problem koji možemo primijetiti s Messijem u ovom PSG-u, koga god da imaš i koga god doveo u momčad, pokraj Messija je jednostavno drugi najbolji i izgleda smiješno.

Pogledajte Messijeve majstorije s treninga:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider