Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snalažljivo

Pogledajte kako je Ivan Leko vodio momčad nakon isključenja

Hajdukov trener Ivan Leko isključen je krajem prvog dijela utakmice, a momčad je u nastavku vodio na snalažljiv način.

Ivan Leko (Foto: Afp)

Ivan Leko zaradio je crveni karton nakon burne reakcije prilikom jedne, naizgled bezazlene situacije. Pred kraj prvog poluvremena u prodor je ušao Dolček, a markirao ga je Ivanušec. Dolček je gurnuo loptu, a potom pao, za njim je pao i Ivanušec od kojega se lopta odbila u korner.

Na korner je pokazao i pomoćni sudac koji se nalazio samo nekoliko metara od situacije, da bi glavni sudac Dario Bel poništio tu odluku i pokazao na prekršaj Dolčeka. To je stilno razljutilo trenera Leku koji je protestirao na tu odluku sudca.

Krovinović i Livaković Krovinović: ''Tužni smo i žalosni jer mislim da ovo nismo zaslužili, gol smo primili iz naše greške'' divider

Dario Bel prvotno je pokazao žuti karton Leki, a zatim se uhvatio za zadnji džep te mu dodijelio isključujući crveni karton. Takav potez dodatno je razljutio Leku kojeg su vlastiti igrači morali smirivati. Na posljetku je ispraćen na tribine u pratnji osiguravajuće službe, a uzde momčadi preuzeo je Adnan Čustović, Lekin prvi pomoćnik.

U drugom poluvremenu Leko je često bio u fokusu režisera, a kamera ga je nekoliko puta ulovila kako priča na mobitel, vjerojatno s nekim od svojih pomoćnika, te tako nastoji svoje upute prenijeti do momčadi. Fotografije Leke kako komunicira s momčadi prenio je Dalmatinski portal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider