Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dotakao se i Leke

Krovinović: ''Tužni smo i žalosni jer mislim da ovo nismo zaslužili, gol smo primili iz naše greške''

Veznjak Hajduka Filip Krovinović prokomentirao je poraz u Superkupu.

Krovinović i Livaković (Foto: Pixsell)

Dinamo je slavio 1:0 na Maksimiru protiv Hajduka. Superkup je opet otišao na stranu Modrih, Martin Baturina je u 52. minuti utakmice postigao odlučujući pogodak.

Izmjenjivali su se periodi bolje igre jedne i druge ekipe, ali trofej je ipak ostao u Zagrebu. Veznjak Hajduka Filip Krovinović prokomentirao je poraz za Max Sport:

Bel i Leko Leko potpuno izgubio živce, sudac Bel ga poslao na tribine krajem prvog poluvremena divider

''Tužni smo i žalosni jer mislim da ovo nismo zaslužili, definitivno ravnopravna borba. Oni su u prvom poluvremenu imali samo jednu priliku, jako dobro priliku, mi smo pak imali više dobrih prilika, na kraju nismo ih iskoristili. Primili smo gol iz naše greške, poslije toga nismo odustajali, bili smo bolji, imali smo svoje prilike. Na kraju ne zabiješ, ne možeš niti očekivati da ćeš se vratiti, na kraju ostalo je 1:0. Veliki žal, idemo tužni kući'', rekao je Krovinović nakon utakmice.

Je li vas uzdrmao crveni karton trenera Leke?

''Nema nas to što uzdrmavati, mi smo profesionalci, to se događa. Takav je žar, takva je borba, ipak je ovo najveći hrvatski derbi. Nažalost to se dogodilo, vjerojatno nećemo imati trenera sljedeće kolo, ali radimo mi već godinama, svoje znamo.''

Torcida VIDEO Pogledajte kako je Torcida ispratila igrače Hajduka nakon Superkupa divider

Trener Leko je rekao prije utakmice da bi prije izabrao slavlje u Superkupu nego u prvom kolu prvenstva.

''Sigurno, titula je titula, nažalost nismo je uspjeli danas. Okrećemo se početku prvenstva, okrećemo se petku i očekujemo pobjedu'', poručio je veznjak Bijelih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider