Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se snašao

VIDEO Pogledajte kako je Ancelotti nasamario Benzemu, prodao mu je staru foru

Nogometaši Real Madrida osvojili su 35. naslov prvaka Španjolske u povijesti.

Karim Benzema i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Uvjerljivom pobjedom protiv Espanyola (4:0) u susretu 34. kola španjolske La Lige na Santiago Bernabeuu nogometaši Real Madrida potvrdili su osvajanje naslova španjolskog prvaka.

Nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje, a posebno je raspoložen bio trener Kraljevskoga kluba Carlo Ancelotti, koji se odlično proveo na autobusu otvorenog krova koji se vozio ulicama Madrida.

Plesao je sa svojim igračima, a u jednom trenutku se odlučio našaliti s Karimom Benzemom. Prodao mu je jednu od najstarijih fora, rukom ga je dodirnuo po lijevom ramenu, a onda se pomaknuo u desnu stranu. 

Ancelotti ga je dočekao sa širokim osmijehom, ali i zagrljajem.

Inače, 62-godišnji Talijan je ovog vikenda postao prvi trener u nogometnoj povijesti koji je postao prvak u svih pet najjačih europskih liga.

Real Madrid prvak Španjolske Madridski mediji pratili tko sve u Španjolskoj nije čestitao Realu na naslovu: Samo dva kluba divider

Ranije je proslavljao naslove prvaka s Milanom u Italiji, s Chelseajem u Engleskoj, PSG-om u Francuskoj i Bayernom u Njemačkoj, a sada je red došao i na španjolsku La Ligu.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider