Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl

Pogledajte bakljadu kojom su novi navijači dočekali Gavranovića: Stigao u grad kao velika zvijezda

Bivši igrač Dinama dobio je sjajnu dobrodošlicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Donedavni Dinamov napadač Mario Gavranović prešao je u turski Kayserispor, njegov transfer odrađen je nekako ispod radara, otišao je bez prevelike pompe, Modri su solidno zaradili, a on je u svom novom klubu dobio spektakularan doček.

Nekoliko navijača priuštili su mu bakljadu već na izlasku iz zračne luke, a u klub su ga prevezli kao superstara u limuzini. 

Gavro je za bivši klub Roberta Prosinečkog potpisao na dvije godine uz opciju na još jednu, a Modri su njegovom prodajom zaradili ok 2.250.000 eura.

 

Gavranović je u Dinamo stigao u siječnju 2018. godine iz Rijeke te je u 133 nastupa u svim natjecanjima postigao 48 golova. S Dinamom je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske te dva Kupa, a bio je i dijelom momčadi koja je prošle sezone stigla do četvrfinala Europske lige.

Na ovogodišnjem EURU istaknuo se pogotkom Francuskoj za 3-3 u završnici susreta osmine finala kojim je Švicarskoj osigurao produžetak, a zatim i raspucavanje nakon kojega je Švicarska izbacila aktualnog svjetskog prvaka te se plasirala u četvrtfinale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider