Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zagolicao maštu navijača

Pogba priznao da sanja o Realu, a već je bio vrlo blizu dolaska: "Sada je tamo i Zidane..."

Pogba je odgovarao na pitanja novinara na okupljanju francuske reprezentacije, a daleko najviše pozornosti dobilo je pitanje o Realu.

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Paul Pogba bio je gost press-kofenrencije uoči susreta kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje svjetski prvaci otvaraju u petak protiv Moldavije.

Pogba je govorio o reprezentaciji Francuske, ali puno više pozornosti dobili su odgovori na pitanje o njegovoj budućnosti. Točnije, odgovor o mogućem odlasku u Real Madrid, koji prenosi većina velikih sportskih medija.

"Uvijek sam govorio da je to san svakog igrača, to je jedan od najvećih klubova svijeta, a sada je tamo i Zidane", rekao je Pogba, ali je naglasio i da je sretan u Manchesteru.

"Sretan sam, igram, imamo novog trenera. Trenutno sam sretan u Manchesteru, ali tko zna što nosi budućnost", dodao je.

Prema pisanju španjolskih medija, Pogba se nalazi na listi potencijalnih pojačanja Real Madrida kao moguće galactico pojačanje. Iako je teško govoriti o Pogbinim izjavama kao najavi transfera, čini se da francuski veznjak, koji igra odlično od dolaska Ole Gunnara Solskjaera, ne bi imao ništa protiv.

Pogba je već jednom bio vrlo blizu Reala, piše madridski As. Zinedine Zidane inzistirao je na njegovu dolasku 2016. nakon što je osvojio prvu Ligu prvaka s Realom; Pogba, tada igrač Juventusa, navodno je bio vrlo zaintersiran.

Međutim, tijekom pregovora je puklo između predsjednika Reala Florentina Pereza i Pogbina agenta Mina Raiole, pa je Pogba na kraju za 105 milijuna eura završio u Manchesteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider