Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još loših vijesti

Pogba nakon pada na doping testu spao na crkavicu: Zabranili mu i dolazak na trening

Paul Pogba prije nekoliko dana pao je i na drugom doping testu te mu vjerojatno slijedi dugoročna suspenzija.

Paul Pogba (Foto: Afp)

Francuskom veznjaku Paulu Pogbi čelnici Juventusa zabranili su dolazak na treninge nakon što je bio pozitivan na B uzorku atidopinške kontrole. Rok suspenzije mu i dalje nije određen, ali se smatra da će van terena izbivati dvije do tri godine.

Pogbi je pronađena nedopuštena razina testosterona koja je moguća jedino njegovim eksternim uzimanjem.

Guglielmo Vicario Tottenhamov start iz snova: S igračem manje slavili u gostima i zasjeli na vrh Premier lige! divider

S obzirom na takvu situaciju francuski veznjak je uklonjen iz momčadi te je prepušten na samostalno održavanje forme. Osim toga, u klubu su mu zabranili da ima bilo kakav kontakt s ljudima zaposlenim u Juventusu.

Bogati ugovor može zaboravit

Igrač će snositi i financijske posljedice svojih postupaka. Kako prenose francuski portali, plaća Pogbe zamrznuta je na 42 tisuće eura koju će mu klub isplatiti do kraja godine. Značajan je to udarac na budžet Francuza koji je nakon potpisa s Juventusom zarađivao nešto više od 10 milijuna eura godišnje.

Ramon Mierez HNS odbio odgoditi utakmicu Osijeka i Rudeša, unatoč opasnosti po zdravlje igrača i gledatelja divider

Juventus bi mogao posegnuti i za radikalnom opcijom raskida ugovora s Pogbom. O raskidu suradnje ovisit će uspješnost obrane Pogbinog odvjetničkog tima koji tvrdi da je povećanje testosterona kod igrača izazvala ljekovita mast koja sadrži Clostebol.

Francuza ugovor s Juventusom veže do 2026. godine, a u klubu se nadaju kako će zbog okolnosti koje su uslijedile uoči eventualnog rastanka moći raskinuti ugovor na Pogbinu štetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider