Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Man utd u krizi

Pogba (opet) kritizirao Mourinha: Jasno poručio kako bi United trebao igrati

Paul Pogba je podijelio svoju viziju igre Manchester Uniteda, a ona se prilično razlikuje od vizije njegova trenera Josea Mourinha.

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United nije najbolje ušao u sezonu – u šest utakmica Premierlige ostvarili su tri pobjede, remi i dva poraza, što je dovoljno tek za sedmo mjesto i već osam bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom.

Osim slabog bodovnog učinka, United nije impresionirao ni igrom. Taj problem traje još od prošle sezone, a prate ga zategnuti odnosi između Josea Mourinha i igrača, posebno Paula Pogbe.

Spekuliralo se da bi Francuz mogao napustiti Manchester uoči sezone, ali ipak je ostao. Međutim u Manchesteru nije u potpunosti zadovoljan, a to je jasno pokazao u komentarima nakon posljednje utakmice, u kojoj je United remizirao s Wolverhamptonom na svom terenu.

United je u novom kiksu odigrao 1:1 s Wolvesima; Mourinho je nakon utakmice kritizirao pristup svojih igrača, a Pogba je kritizirao njegovu taktiku.

"Moramo napadati, napadati, napadati..."

''Trebali bi igrati puno bolje protiv Wolvesa na domaćem terenu. Kada smo doma, trebamo napadati, napadati, napadati. Ovo je Old Trafford. Mislim da su protivnici uplašeni kada vide Manchester United kako napada i napada. To je bila naša greška'', poručio je Pogba.

Novinari su ga pitali i zašto United nije bio opasniji protiv novog prvoligaša.

''Nisam trener, igrač sam pa ne mogu to reći, ali očito smo trebali imati više opcija u igri. To je moj način razmišljanja – trebali smo se više i bolje kretati'', dodao je.

Iako redovno ponavlja kako nema problem s Mourinhom i da je spreman raditi ono što mu portugalski strateg naredi, jasno je da između ovog dvojca ne cvjetaju ruže. O njihovim zategnutim odnosima puno se piše, a posljednje Pogbine kritike na račun stila igre Uniteda snažno su odjeknule u engleskim medijima.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider